اولین جشنواره طبخ آبزیان در مشگین‌شهر برگزار شد

جشنواره طبخ آبزیان همزمان با روز ولادت حضرت علی (ع) در مجموعه گردشگری پل معلق مشگین‌شهر برگزار شد.

به گزارش میراث آریا، اولین جشنواره طبخ آبزیان همزمان با ولادت حضرت علی (ع) و روز پدر در مجموعه گردشگری پل معلق مشگین‌شهر برگزار شد.

این جشنواره با برگزاری مسابقه آشپزی و طبخ آبزیان، اجرای بازی‌های بومی و محلی و مسابقات ورزشی، نقاشی کودکان و اجرای برنامه‌های فرهنگی و هنری همراه بود.

معرفی ظرفیت‌های گردشگری به ویژه گردشگری خوراک، ترویج استفاده از آبزیان در رژیم غذایی و ایجاد شور و نشاط اجتماعی از جمله اهداف طرح شده برای جشنواره طبخ آبزیان بود.

در انتهای این جشنواره که با همکاری اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل و اداره کل شیلات استان برگزار شد با اهدای تندیس جشنواره و هدایایی از نفرات برتر در بخش آشپزی، نقاشی کودکان و مسابقات ورزشی تجلیل به عمل آمد.

انتهای پیام/

کد خبر 1403102501441
دبیر مهدی نورعلی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha